Tule

Tule kopen?

Tule kopen

Alle genoemde soorten tule zijn verkrijgbaar bij Lintenkopen.nl

Tule wordt onder andere gebruikt voor het versieren van bruiloften. Maar ook bedrijven gebruiken deze decoratieve stof voor vele doeleinden. Het kan worden gebruikt in boeketten, als decoratieve stof in winkeletalages, op beurzen en als stof bij vele hobby’s  De bekendste eigenschap van deze stof zijn de mazen. Hierdoor laat het veel licht door. Door het in lagen te gebruiken komt de kleur meer naar boven. Dit zie je onder andere als je het gebruikt om strikken te maken.

Voor particulier en zakelijk gebruik

Tule wordt verkocht op rollen. De beschikbare breedtes zijn:

  • 8 cm met 20 meter tule per rol
  • 15 cm met 9 meter per rol
  • 30 cm op rollen van 9 meter
  • 50 cm brede tule, 9 meter per rol
  • 80 cm,  9 meter rollen

Ook is tule beschikbaar in grotere maten. De stof wordt dan gevouwen geleverd.

Kleuren Tule

Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren in diverse breedtes. Een overzicht  geven wij hier onder.

tule-beigeTule in de kleur beige. Een rustige kleur die het goed doet bij ceremonies zoals een huwelijk. Verkrijgbaar in diverse breedtes. Wist je dat in combinatie met witte tule beige als schaduw gebruikt wordt?


bruine tule

De kleur bruin, wordt veel gebruikt om etalages in te richten in herfstkleuren. Zeker als achtergrond is deze bruine kleur goed te combineren met andere kleuren.  Ook met satijnen linten is deze tule een prima keuze.


tule diep roodEen warme kleur rood die aan de herfst doet denken. Je kunt met iedere kleur diverse nuances aanbrengen door het aantal lagen in een decoratie af te wisselen.  Net als bruine tule is deze donker rode stof een echte herfstkleur.


tule fuchsia op rol

Fuchsia  is een kleur die echt opvalt. Wil je een vrolijke noot aan een decoratie toevoegen op bijvoorbeeld jullie bruiloft? Dan is deze kleur een echte aanrader. Ook  om bedankjes in te pakken wordt deze tule vaak gebruikt.


gele tule Een vrolijke kleur  die lekker opvalt. Winkels versieren hun etalages met voor de Pasen op een passende wijze met deze gele tule. Maar ook strikken en andere versieringen kunnen worden gemaakt met deze prachtige kleur.


grijze tule Als de winter aanbreekt en de tijd van de wintersport aanbreekt moeten webwinkels weer mooie productfoto’s maken. Deze grijze tule kan dan prachtig als achtergrond dienst doen. Het symboliseert de sneeuw en werkt als een echte eye catcher.


Groene tule Groene  is beschikbaar in meerdere varianten. De afgebeelde kleur groen is prima te Licht groene tulecombineren met bruin voor het najaar. Versier je in het voorjaar dan is de kleur licht- of appeltjes groen een goede keus.


Baby blauwe tuleVier de geboorte van een zoon met deze tule. Ideaal om een geboorte geschenk in te pakken. Samen met satijnen linten in dezelfde kleur maak je bijvoorbeeld een passende luiertaart.


Tule in de kleur lavendelJouw huis voorzien van mooie decoraties. Kiese dan eens voor een versiering van tule. Bijvoorbeeld om een bakje met lavendel. Zo creëer je kleine blikvangers die zorgen voor een warme sfeer.


Licht Gele tuleVersieren voor de paasdagen hoeft niet met de kleur knal geel. Deze licht gele variant is een prachtige vervanger als je voor nuance kiest. Combineren met andere pastel tinten zorgt voor een levendig geheel.


Licht grijze tuleWil jij decoraties maken met diepte. Door deze licht grijze kleur te variëren met de grijze tule zorg je voor diepte en schaduw. Zo wordt jouw etalage een blikvanger voor iedere voorbijganger.


licht roze tuleWij bieden vier kleuren roze aan. Welke jij kiest is afhankelijk van het doel waar deze Roze tulepoeder roze tuleZeer licht roze tulestoffen voor gebruikt worden.  Je kunt kiezen uit hard roze, noem het zuurstok roze, 2 soorten licht roze en poeder roze tule. De keuze is aan jou!


tule turkoois Of je deze kleur nu turkoois of turquoise noemt is niet belangrijk. Het is in ieder geval een erg populair kleur bij bruiloften. En wij begrijpen wel waarom. De feestelijke uitstraling is in ieder geval een sterk punt.


lila tule op rol Lila tule is een mooie decoratieve stof voor het interieur. Maar ok bij het versieren van een tuinfeest komt het goed tot zijn recht. Maak bijvoorbeeld pom pom’s van deze tule. Je kunt ze iedere keer weer gebruiken. Ophangen met een gekleurd lint en succes is verzekerd.


Marine blauw tuleDeze statige kleur marine blauw wordt veel gebruikt bij een strand bruiloft. Wil je trouwen aan het water en passende decoraties maken? Dan is versieren met deze kleur een aanrader! Goed te combineren met wit.


Tule mintIeder jaar worden er trendkleuren genoemd. Het ene jaar blauw dan weer roze. Dat niet iedereen zich hier wat van aantrekt blijkt wel uit de ieder jaar weer populair tule in de kleur mint. Volg je eigen smaak! Wij houden daar van.


oranje tuleOranje  is nauw verbonden aan onze nationale feestdagen en sportwedstrijden. Maar ook bedrijven met de kleur oranje in hun logo gebruiken deze  op beurzen en bij andere presentaties. Een kleur die ongemerkt altijd de aandacht trekt.


Rode tule op rol, voor bruiloft en feest.De kleur van de liefde. Rood kom je dan ook veel tegen op bruiloften en bij Valentijn decoraties. Strikken maak je eenvoudig met deze tule. Een betaalbare wijze van decoreren. Grote hoeveelheden nodig? Dan maken wij een passende offerte!


Tule roomRoom is een typische kleur die je nooit als hoofdkleur zoekt. Maar deze roomkleurige tule kan perfect dienen als ondersteunende kleur. Zeker bij wat fellere kleuren kan room zorgen voor de juiste balans in de decoratie.


Tule violet De kleur voor de lente bruiloft. Met deze violette stof haal je het feest in huis voordat het begonnen is. Of je nu een bruiloft in de tuin versiert, of een feest binnen van extra kleur wilt voorzien.


Witte tuleDe kleur wit is de kleur als je een bruiloft wilt versieren. Combineer het met andere heldere kleuren. Of je nu de trouwauto, een partytent of een binnen locatie wilt versieren, je doet het met witte tule.


Zwarte tuleZwart als decoratie materiaal is wellicht minder bekend. Maar ook op begrafenissen wordt er meer en meer gekozen voor versieringen. Een zwarte strik  op de rouwauto en kleinere strikken voor de volgauto’s zien we steeds vaker.

 

Tule kopen

Alle genoemde soorten tule zijn verkrijgbaar bij Lintenkopen.nl