Linten Kopen, Linten, Organza en Tule

Linten Kopen

doe je op Lintenkopen.nl

 

linten kopen

Linten Kopen heeft de missie om de goedkoopste aanbieder in Nederland en België te zijn en te blijven.

De webshop Linten Kopen is gespecialiseerd in diverse soorten linten.
Met name sterk in het leveren van grotere aantallen aan wederverkopers en grootverbruikers.
Naast de verkoop van linten bieden wij hier tule, kant en organza aan.

Over Linten Kopen

Lintenkopen is ontstaan uit behoefte van onze trouwwinkel Trouwdecoratie.nl om betaalbaar satijn lint, tule en organza te kunnen aanschaffen.
deze producten waren nodig voor het vervaardigen van diverse decoraties.
Omdat de actieve aanbieders niet het prijsniveau konden aanbieden wat wij voor ogen hadden, besloten we om zelf linten, organza en tule te importeren.

De volumes waren echter te groot om deze slechts voor eigen gebruik te benutten.
En zo is lintenkopen.nl ontstaan.

Producten Linten Kopen

Producten van deze webwinkel:

  • Satijn lint, deze linten worden aangeboden in vele kleuren. Satijn lint wordt aangeboden op rollen van 25 meter. De smalste linten zijn 6 mm breed, de breedste zijn 10 cm.
  • Lint met Print een variatie van linten met een bedrukking.
  • Tule, tule is een uitstekend decoratie materiaal. Tule is verkrijgbaar op rollen van 9 tot 50 meter. De breedte van de tule varieert van 15 cm tot 150 cm.
  • Organza, een decoratie materiaal met een mooie glimmende uitstraling. Deze stof wordt o.a. gebruikt voor het maken van strikken bij bruiloften.
  • Chiffon Lint chiffon is een lichte stof die op rollen verkocht wordt. Bredtes van 12, 25 en 38 mm. Chiffon wordt aangeboden in een aantal kleuren.
  • Krullint, het lint wat iedereen kent die wel eens een bosje bloemen koopt. Door met een schaar of mes langs dit lint te gaan, krult het om. Maar het ook een prachtig decoratie materiaal waar je nooit genoeg van hebt. Daarom verkopen wij dit op rollen van 500 meter.
  • Grosgrain Linten, Dit stevige lint hebben wij voor diverse gelegenheden. Voor de geboorte van een jongen of meisje, voor de Valentijn of een huwelijk. Gros grain lint is breed inzetbaar voor vele decoratieve doeleinden. Ook word het veelvuldig gebruikt voor het versieren van kinderkleding, dameskleding en accessoires Het lint is sterk en verkrijgbaar met diverse prints.
  • Pull Bow Linten, het lint voor iedereen die snel wil versieren. De magie van dit lint is dat door aan een ingevoerd draadje te trekken er binnen een seconde een strik ontstaat.
  • Satijn Stof, deze stof is ideaal als tafelloper. Op rollen van 9 meter kan het iedere tafel verfraaien. Er zijn 2 breedtes beschikbaar om variatie aan te brengen. Onder andere verkrijgbaar in wit, room, zilver en gooudkleurige satijn