Tu Tu Rokjes Voor Carnaval. Kinderfeest en Fotoshoot

tu tu rokjes

tu tu rokjes

Tu Tu Rokjes Kopen?

Ze blijven razend populair de tu tu rokjes voor kinderen.tu-tu-bijtjes
En als ouder heb je dan de keuze.
Ga je zelf aan de slag met tule of koop je een compleet kledingstuk.

Tu tu rok zelf maken
De afgelopen jaren verkochten wij veel tule aan de creatieve moeder die zelf aan de gang ging.
Want zo’n tutu rokje maken is met de juiste materialen niet heel moeilijk.
tule-rok-turkoois

Tutu zelf maken

Materialen om een tutu zelf te maken bestaan voornamelijk uit tule . Vorig jaar kregen we echter vaak het verzoek om oom crochetband te leveren voor deze rokjes. En wij zijn er ingeslaagd om dit band in meerdere kleuren te kunnen aanbieden. Verkopen doen we dit elastieke band per 50 cm. Bij meerdere stukken leveren we deze aan een geheel, zodat je zelf de lengte kunt bepalen. Bekijk hier ons crochetband

Gebruik

Deze feestkleding wordt gebruikt bij de volgende momenten:

  • Carnaval. Als er een feest is waar veel aandacht aan de kleding van kinderen wordt besteedt is het wel carnaval. Dit jaarlijks terugkerende festijn is een garantie voor plezier voor zowel ouders als kinderen.
  • Fotoshoot. Een in populariteit groeiend fenomeen is de fotoshoot. Er wordt een mooie reportage van jullie dochter gemaakt. Leuke vrolijke kleding is dan natuurlijk belangrijk. Met onze tutrokjes is succes verzekerd. Jullie kind ziet er uit als een prinsesje.
  • Kinderfeestjes. Bij het organiseren van een kinderfeest of verjaardag is het super leuk als alle dames er mooi uit zien. Door de meisjes te kleden met een vrolijk gekleurd rokje wordt deze dag onvergetelijk.

Tu tu rokjes zijn allen vervaardigd van een synthetisch materiaal. Wees dus alert dat kinderen niet in de buurt van open vuur, kaarsen of rokende mensen komen. Iets wat normaal al niet aan te raden is, is bij het dragen van een tu tu rokje nog gevaarlijker.